De (Water)poort naar Rome

  • haven_5.jpg

Passanten- en kortverblijf

De jachthaven is gelegen aan een zijarm van de Mark en Dintel het is slechts 1100 meter varen tot aan het centrum van Oudenbosch. De maximale doorvaart hoogte is 4.20 meter en de maximale diepgang is 2.30 meter.

De keuze aan ligplaatsen is ruim en divers. Er zijn ligplaatsen aan drijvende steigers en allen voorzien van een zijsteiger. De boxen variëren in lengte vanaf 6 tot 12 meter. In de nabijheid van uw ligplaats treft u ook aftappunten voor water en elektra (16a).
U krijgt een box toegewezen door de dienstdoende havenmeester. 

Verblijf langer is goedkoper
Verblijft u langer dan wordt het per nacht goedkoper.  Klik hier voor de prijzen 
Onze jachthaven beschikt over alle moderne (en schone) faciliteiten die een gastvrije haven nodig heeft.
De havenmeester kan u alles vertellen over de extra service (vanuit de jachthaven) en de bevoorading van uw schip en bemanning. Jaarlijks komen er ca. 1500 schepen een bezoek brengen aan Oudenbosch vanwege haar gastvrijheid, de goede havenvoorzieningen en de vele bezienswaardigheden in Oudenbosch en directe omgeving.

Tevens maken de 11 jachthavens in het Waterpoortgebied gebruik van een spaarkaart waarbij u bij 6 overnachtingen de 7e nacht gratis krijgt in een van de deelnemende havens (Waterpoort). 

Regelmatig worden er schepen voor langere tijd bij ons achtergelaten wanneer de eigenaren voor bezoek elders het land intrekken met een huurauto (via de haven te regelen) of met de trein. Het NS station van Oudenbosch is op loopafstand.

Recreatiemogelijkheden
Via de button 'recreatie' treft u een samenvatting van de activiteiten die Halderberge te bieden heeft. 

HISWA Haven- en Werfreglement HISWA Algemene voorwaarden Blauwe Vlag